Om oss

Pris, kvalitet, kort leveringstid og god service er noen av våre viktigste fortrinn.

Collection Section  Image

Smarte Hytter AS ble etablert i 2009. Vi leverer 20-25 hytter i året og har siden oppstarten levert hytter for kr. 300 000 000,- til over 220 hytter fornøyde hyttekunder. Vår egenkapital er på 38%.

Smarte Hytter leverer hovedsaklig hytter i Telemark. Men Smarte Hytter har også et samarbeid med eiendomsutvikleren Malmlaft Eiendom som har en stor tomtebank og sammen leverer vi også nøkkelferdige hytter til konkurransedyktige priser i Rena (Birkenåsen) og Sjusjøen.

Pris, kvalitet og god service

Smarte Hytter skal være et enkelt valg for deg. Pris, kvalitet og god service er noen av våre viktigste fortrinn. Vi er en bedrift som følger dere tett fra planlegging til overtakelse av hytten.

Lokale leverandører og kortreise løsninger

Hyttene produseres i Vest-Telemark og bygges hovedsakelig i norske materialer -vi satser på lokale leverandører og kortreiste løsninger. Vårt markedsområde er Telemark, Rena (Birkenåsen) og Sjusjøen.

Skreddersydd etter behov

Alle våre modeller kan justeres etter dine egne ønsker. Vi tegner også gjerne andre modeller, både større og mindre.  Ønsker dere en annen stil på hytten, eller har funnet en favorittmodell selv, f.eks. torvtak, villmarkspanel eller lignende, for å få en annen stil på hytta di, så ordner vi det også.

Feature Image
Feature Image
Shape Image
Client Image

Vidar Freddy og Bodil Skårer har kjøpt hytte av Smarte Hytter A/S i Rauland:  Vi er kjempefornøyd med vår hytte Smarte 136. Hytten ble levert ihht avtale og vi anbefaler veldig gjerne Smarte Hytter AS som hytteleverandør.

Quote Icon

Vidar Freddy og Bodil

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
Shape Image
Client Image

Trine Kyvåg og Pål Erik Pedersen har kjøpt hytte av Smarte Hytter AS på Gautefall i Drangedal:  Hytten ble levert til avtalt tid og vi er superfornøyde med hytta og valg av hytteleverandør.

Quote Icon

Trine og Pål Erik

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star

Hva våre kunder sier om oss

Få med deg noen utvalgte kommentarer fra noen av våre mange fornøyde kunder.